Speedboot verhuur

Home Speedboot verhuur

 

Huur een speedboot

Je kunt bij Tomboard met een groep de speedboot per uur of een dagdeel huren. De boot is geschikt voor 8 personen en tubes, waterski’s, wakeboards, wetsuits en zwemvestjes zijn aan boord. Binnen de afgesproken tijd ben je vrij om te kiezen waar en hoe je wilt varen, wakeboarden of waterskien. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

€125 per uur
  • Vanaf 2 uur: 5% korting
  • Vanaf 4 uur: 15% korting
  • gebruik van de nieuwste boards en ski’s
  • Vrij varen en watersporten
  • Inclusief schipper, brandstof en schoonmaak
  • Banaanvaren of tuben
  • optioneel: diner of bbq

Speedboot huren zonder schipper

Als je eens wilt ervaren hoe het is om een speedboot te besturen kan dat, maar de schipper zal er altijd bij aanwezig zijn aan boord. Het is niet mogelijk om de boot zonder schipper te huren. Dit heeft verschillende redenen; een ongeluk zit in een klein hoekje en verzekeringstechnisch heeft het grote consequenties.

Reserveer lekker een dagje varen met schipper; “the captain is on board but the party is yours”!

Voor de liefhebber

De boot is een Sea Ray 200 Signature, type bowrider. Sea Ray is een Amerikaans merk en staat bekend om haar goede kwaliteit en afwerkingsniveau. Van het achterdek kunnen de kussens zo worden geplaatst dat ze ofwel een ligdek vormen of 2 stoelen. Middenin zijn 4 stoelen geplaatst die neerklapbaar zijn om er op die manier 2 bedjes van te maken. Voorin de boot zijn de bankjes met extra kussens om te toveren tot een ligbed. De boot beschikt over een Mercruiser 5.0L inboard V8 die 220 pk levert. Dit is genoeg om met gemak 8 personen aan boord te hebben en ook nog eens een waterskiër of wakeboarder uit het water te trekken.

Speedboot huren

Reserveer een speedboot

Reserveer speedboot

Sea Ray 200 Tomboard

Sea Ray 200 V8

Call Now Button