Huur een speedboot

Home Huur een speedboot

 

Speedboot huren

Je kunt bij Tomboard met een groep de speedboot per uur of een dagdeel huren. Tubes, waterski’s, wakeboards, wetsuits en zwemvestjes zijn aan boord. Binnen de afgesproken tijd ben je vrij om te kiezen waar en hoe je wilt varen, wakeboarden of waterskien.

– Gebruik van de nieuwste boards en ski’s
– Vrij varen en watersporten

– Inclusief schipper, brandstof en schoonmaak
– Banaanvaren of tuben
– optioneel: diner, bbq, of een bezoek aan de eilandjes op het Veluwemeer

Huur een speedboot

speedboot-huren

Maxum 2400 SD

Max. 11 personen

Mercruiser V8 (300 pk)

Prijs: € 165,- / uur

Malibu 247 Wakesetter LSV

speedboot huren optie b

Max. 11 personen

Vortec 8L V8 (450 pk)


Prijs: € 195,- / uur

bedrijfsuitje-0930

Speedboot huren zonder schipper

Als je eens wilt ervaren hoe het is om een speedboot te besturen kan dat, maar de schipper zal er altijd bij aanwezig zijn aan boord. Het is niet mogelijk om de boot zonder schipper te huren. Dit heeft verschillende redenen; een ongeluk zit in een klein hoekje en verzekeringstechnisch heeft het grote consequenties.

Reserveer lekker een dagje varen met schipper; “the captain is on board but the party is yours”!

Voor de liefhebber

De boten zijn een Sea Ray 200 Signature en een Malibu Wakesetter. Sea Ray is een Amerikaans merk en staat bekend om haar goede kwaliteit en afwerkingsniveau. Van het achterdek kunnen de kussens zo worden geplaatst dat ze ofwel een ligdek vormen of 2 stoelen. Middenin zijn 4 stoelen geplaatst die neerklapbaar zijn om er op die manier 2 bedjes van te maken. Voorin de boot zijn de bankjes met extra kussens om te toveren tot een ligbed. De boot beschikt over een Mercruiser 5.0L inboard V8 die 220 pk levert. Dit is genoeg om met gemak 8 personen aan boord te hebben en ook nog eens een waterskiër of wakeboarder uit het water te trekken.

bedrijfsuitje-0977

Veluwemeer

De reguliere vaarlocatie is in omgeving Harderwijk, het Veluwemeer. Dit meer is zeer geschikt voor de speedboot vanwege het uitgestrekte hardvaargebied.

Reserveer een speedboot

Reserveer direct

Call Now Button