Flyboarden

Binnenkort bij Tomboard: Flyboarden; ervaar de kick van deze nieuwe extreme watersport!

Altijd al eens als een dolfijn door het water willen springen? Het kan met Flyboarden! Deze nieuwe extreme-sport geeft een grote kick omdat je door een krachtige waterstraal de lucht in kunt vliegen en je kunt bewegen door het water. Vanaf de zomer (juni) is deze activiteit mogelijk bij Tomboard op het Veluwemeer.

Flyboarden Tomboard

Wat is Flyboarden?

Een waterscooter figureert als pomp en brengt de waterkracht middels een slang naar het Flyboard. Het Flyboard zit bevestigd aan een persoon die de kracht van de waterstraal kan gebruiken om tot wel 13 meter hoog de lucht in te gaan. Deze extreme sport komt uit Frankrijk. Frank Zapatam, wereldkampioen jet-ski, is de uitvinder van de Flyboard. Hij ontwikkeld ook de

Een Flyboard les

Bij Tomboard kun je terecht voor een flyboard les. Een sessie bestaat altijd uit instructies, een demonstratie en voor een bepaalde tijd zelf flyboarden. Over het algemeen heb je na 10 minuten het flyboarden onder de knie.

Afspraak maken

Wie wil dit nou niet ervaren? Afhankelijk van de groepsgrootte en tijdsduur wordt er een prijs opgesteld. Ook voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is deze activiteit aan te raden. Klik op de button hieronder hierover contact op te nemen met Tomboard.
Afspraak maken

Flyboarden
Flyboarden Veluwemeer
Call Now Button