Arrangementen

Het varen en watersporten met de speedboot kan gecombineerd worden met andere leuke dingen. Maak er een complete watersport dag van met bijvoorbeeld zeilen, of een barbecue? Blijf je langer dan een dag? Overnacht dan bij onze buren van de Molecaten Flevostrand Camping.

Bedrijfsuitje varen de Randmeren1
zeilboot huren

Zeilschool de Randmeren

De activiteiten met de Speedboot kunnen heel goed gecombineerd worden met de zeilschool, bijvoorbeeld met een zeilclinic of een zeilboot huren. Wij organiseren een gevarieerd programma met watersport voor jou met je familie, bedrijfsafdeling of zomaar met je vriendenkring. Even heerlijk uitwaaien.

Lees meer over de zeilschool

Vrijgezellenfeest

Kom bij Tomboard het vrijgezellenfeest organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom. Even relaxen op het water met een sloep, of juist actie in een speedboot! Als afsluiter kan een lekkere lunch op het strand of een avond BBQ. Lees meer of neem contact op voor de mogelijkheden.
Lees meer over vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest Veluwemeer
Kinderfeestje Veluwemeer

Kinderfeestje

Kinderen hebben altijd de grootste lol op het water. Er zijn verschillende opties voor een kinderfeestje, denk bijvoorbeeld aan actie op een tube achter de boot, of leren waterskiën of wakeboarden. Ook zijn er combinatie mogelijkheden met een zeilclinic.

Lees meer over kinderfeestjes

Tomboard footer
Call Now Button